» «
Max und Moritz
מסעדת מקס ומוריץ
#על המסעדה שקרויה על שם הזוג השובב

מסעדת מקס ומוריץ, הממוקמת בשכונת קרוייצברג, ותיקה מאד וקיימת כבר מעל 100 שנה. תוכלו לטעום כאן מגוון מאכלים גרמניים - בשרים, תפוחי אדמה, סלטים ורטבים מעניינים. המקום מעוצב יפה, המסעדה כולה מעוטרת ומאוירת בדמויות מהסיפור מקס ומוריץ וגם בתפריט תוכלו לראות איורים מתוך הספר.

שימו לב, נכון לזמן כתיבת המדריך, המסעדה איננה מקבלת כרטיסי אשראי.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/DKNNugBjzfg
יקוּפ 2
יקוּפ 2
#על מסעדת המזטות החביבה על הבוהמה המקומית

יקוּפ 2 (Yakup 2) היא מסעדה בוהמית שאליה מגיעים אמנים וסלבריטאים מקומיים באיסטנבול. אבל זה גם מקום טעים ואיכותי, שסביר שתתחברו אליו.

המסעדה הזו היא "מֵייהָנֶה" (Meyhane), שהוא משהו בין בית מרזח לטברנה טורקיים, מה שאומר שהיא מתבססת על ארוחת מזטים, מנות קטנות הנקראות כאן מזה (Meze), ופחות על מנות עיקריות וגדולות.

המנות במסעדת המזה שכאן הן גדולות ומשביעות, מה שיאפשר לכם לוותר על העיקריות ולהתבסס על ארוחת מזטים שמורכבת מהרבה מנות קטנות.


#מה אוכלים כאן?
כמו בכל מֵייהָנֶה, תוכלו לאכול כאן מזטים קרים (סואוּק מֶזֶלֶר) וחמים (סיגָ'ק מֶזֶלֶר). לצידם יגישו לכם סלטי ירקות טריים ומרעננים. במנות הראשונות שווה לאכול את הכבד הצלוי או המטוגן בסגנון אלבני , את סלט התמנון הנהדר והפלפלים הממולאים. בתיאבון!

#טיפים
במייהנה כמו זו נהוג להתבסס על ארוחת מזטים. אם שבעתם מהם - אין חובה להמשיך ולהזמין מנות נוספות!

הארוחה כאן תהיה מלווה בלא מעט ראקי (Rakı), שהוא הערק הטורקי, אבל שימו לב בבקשה לכמות האלכוהול שאתם שותים.
מסעדת 1800
מסעדת 1800
#המסעדה שבמבנה מתחילת המאה ה-19


המסעדה הזו ידועה בכל יוון ולא רק בשל שמה המוזר, שהוא בכלל מספר. מדובר באחת המסעדות הוותיקות והמפורסמות בסנטוריני. שף המסעדה, טנסיס ספוגראסיס, הוא שף ידוע ביוון ומי שזכה בפרסים רבים, כולל פרס "כובע הזהב" היוקרתי של יוון, בו זכה בשנת 2004.

השתדלו להזמין מקום ולשבת במרפסת הגג הנהדרת של המסעדה. תוכלו לסעוד כאן בכמה מהמנות הטעימות ביוון. מסלט סרטנים ברוטב הדרים ושבבי בזיליקום ועד פילה בס טרי על סלרי בצירוף קוויאר ולימון, או סינטה בקר עם ירקות מוקפצים. גם הקינוחים כאן נהדרים. שווה לנסות את האגסים, הממולאים במוס מרציפן ומושרים ביין מוסקט.

1800 קיבלה את שמה מהמבנה שבו היא שוכנת בכפר איה. מדובר במבנה שנבנה בסביבות שנת 1800 ושופץ על ידי האדריכל ג'ון זגלידיס, שהוא גם הבעלים של המקום. זגלידיס החזיר את הבית לצבעים האופייניים לבתים של פעם, כששימש את יורדי הים ורבי החובלים שהתגוררו בכפר איה לפני עשרות ומאות שנים.

המסעדה אכן מעוצבת בצורה מיוחדת. במיוחד הריהוט, שמדבר בשפה העיצובית של פעם וכולל את הספות העתיקות שבה, דרך הריהוט הוונציאני, שידות העץ וציורי הקיר המיוחדים שעל קירות המקום.


#טיפים
להזמנת מקומות התקשרו ב-12 בצהריים ועד חצות, בטלפונים באתר שלהם שלמטה.
מסעדת אבוקדו
מסעדת אבוקדו
#על המסעדה הטובה של אימרוביגלי
מסעדה טובה מאד ומומלצת באימרוביגלי היא מסעדת אבוקדו (Avocado Restaurant). המנות טעימות מאד, כולל המנות לצימחונים.

רצוי להזמין מקום למסעדה הזו מראש, כדי שלא לעמוד בתור למקום פנוי.

$$$

בית תאילנדי
בית תאילנדי
#המסעדה התאילנדית הטובה בישראל

בית תאילנדי היא מסעדת אוכל אסייתי מעולה, שלמרות שפע המסעדות התאילנדיות והאסייתיות בתל אביב, אין לה ממש מתחרים. המנות המוקפדות ועתירות הטעמים שמוגשות בה, המגוון האדיר של הטעמים וההרכבים שניתן לבחור ולהרכיב מהם את הארוחה המיוחדת שלך - כל אלה הופכים את המסעדה הזו למקדש מזון אסייתי של ממש.

דומה שהמנות שמוגשות כאן כולן חזקות וכוללות דגים, פירות ים, בשר, נודלס ואורז. "עכבר העיר" פרסם באתר המלצות למנות מעולות. שימו לב למנת הקלמרי החם עם השום ולפאק בונג בלהבות. מנות נוספות שהומלצו כאן הן לאב פילה, שהוא דג לברק מטוגן עם תבלינים ופלפל חריף יבש, קארי ירוק עם חלב הקוקוס ופירות ים, מרק ה"טום יאם" שקשה לפספס בו ופאד קפאו. מהסלטים זכה להמלצה חמה ה"סום טאם", שהוא סוג של סלט פפאיה ירוקה עם חריפות.

העיצוב עתיר מחיצות הבמבוק תמיד נעים כאן, אבל שווה לפקוד את המסעדה הזו גם בזכות האווירה הנינוחה והלא רשמית, אבל המאד מקצועית ומזכירה רמה של חוץ לארץ פלוס וכמובן - המיקום המצוין שלה, לא רחוק מהטיילת ומהחוף של תל אביב. בתיאבון!

בית תאילנדי. בוגרשוב 8 תל אביב. 03-5178568 . לא כשר.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/IAxTtLAcS4c
ביבנדה
ביבנדה
#על ביבנדה

אם אתם חובבי מנות קטנות ומעניינות, טאפאס ובירה פולנית מרעננת - זה המקום המושלם עבורכם. התפריט כאן קצר ומדויק ותלוי בזמינות המוצרים העונתיים, הקוקטליים מעולים והמנות מרגשות. המטבח במקום פתוח עד חצות ולכן הוא מושלם לארוחת ערב נינוחה. האוכל ייחודי וטעים, השתייה מעולה והמקום צעיר, נעים ואופנתי.

הקפידו להזמין מקום מראש.
The Marrakech
דה מרקש
#על המסעדה המרוקאית של פאפוס

מסעדת מאראקש (The Marrakech) היא מסעדה מרוקנית מצויינת, עם שלל מאכלים טובים מהמטבח הצפון אפריקאי.

יש כאן מבחר מרהיב מהאוכל המרוקאי והערבי. מטאג'ין נהדר עם בדר כבש וירקות, דרך קוסקוס, סלטים נהדרים, פלאפל מצוין ולא שגרתי, ובשרים בגריל ועוד ועוד.

הצמחוניים ייהנו כאן מטאג'ין צמחוני נהדר וקוסקוס ללא בשר ולידם מבחר ענקי של סלטים מתובלים נכון וטעים.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/2Z0xAgH7Acs
Aburiya Raku
ראקו
#על המסעדה היפנית הטובה בעיר

מסעדת אבויאה ראקו (Aburiya Raku Restaurant) היא מסעדה יפנית שלדעת רבים כאן היא הטובה במסעדות היפניות של לאס וגאס.

כמסעדה יפנית מעולה ויצירתית, אך גם מסורתית ואותנטית, אבויאה ראקו מציעה מנות מסורתיות, כולל שיפודי הבשרים היפניים בגריל, מנות דגים מעולות, נודלס ואורז בסגנונות שונים ומנות קינוח נפלאות.

ביחד עם האוכל מגישים כאן מבחר גדול של סאקה שמיובא לכאן היישר מיפן. כל חודש מציעים כאן 2-3 סוגי סאקה שנבחרו לאותו חודש.


#טיפים
כדאי להזמין מקום מראש.

אם תזמינו מראש תוכלו ליהנות מארוחת הטעימות, שמכילה הרבה ממנות המסעדה.

כדי לצפות בטבחים המכינים את האוכל, נסו לתפוס מקום ליד הדלפק.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/wfqbltI6SD4


בלוגרים:

https://youtu.be/6rANEl3Um8c?t=104


הדרכה:

https://youtu.be/kbIXlW-AK_8


במטבח:

https://youtu.be/DIxqoaG4dJQ


Magellan's
מגלן
#על מסעדת השף הנהדרת שבעיר העתיקה

מסעדת מגלן (Magellan's‬) שבעיר העתיקה ממוקמת בבניין יפה והיא מעוצבת נפלא. אבל לפני הכל זוהי אחת המסעדות הטובות בבוקרשט.

מה טוב? - זה מתחיל מהאוכל המעולה של השף המאוד מקצועי ויצירתי, ממשיך עם מחירים הוגנים, עם שירות נפלא של צוות מלצרים נעים ויעיל, שגם יודע להמליץ על מנות טובות במיוחד, עם מנות מצוינות גם לצמחונים ובתחושה כללית של מקום מפנק במיוחד.

המסעדה זוכה בצדק לדירוג הגבוה ביותר של הסועדים (לפי אתרים כמו TripAdvisor) והיא פשוט נפלאה. יש לנו תחושה שתיהנו מאד לסעוד בה ואנחנו בקושי מצליחים להסתיר עד כמה אנחנו מקנאים בכם על זה...

טלפון: +40 749 288 588

בתיאבון!


מבט קצר:

https://youtu.be/zejzvTv4sN8
פרומז'רי מסנג'
#על בית הגבינות והיין עם הביסטרו הנהדר

פרומז'רי מסנג' (Mesange Fromagerie‬) היא ביסטרו, עם מכולת גבינות קשות איכותיות במיוחד. אין מקומות כאלה בבוקרשט, שבהם תוכלו למצוא מגוון גבינות ומוצרים כזה, שיובאו מהולנד, צרפת, שווייץ, בריטניה, ספרד ואיטליה. חוץ מגבינות קשות מעולות באופן יוצא דופן, גם היינות טובים והמחירים הוגנים מאוד.

בביסטרו הקטן שיש כאן תוכלו לטעום מגוון מרשים של מנות מבוססות גבינה ופלטות גבינות, ליד כריכים מצוינים, פסטות, ריזוטו, מרקים, סלטים כולל סלט ירוק טרי, דולצ'ה גורגונזולה כחולה ומעדני croque - messieurs ו-crostini. אפילו הקינוחים כאן משלבים גבינות, שלא לדבר על עוגת הגבינה הנהדרת!

השירות כאן מקצועי וידידותי, עם מלצרים נחמדים ומסייעים מאד. גם המיקום נהדר ויש קפה נהדר. פרומז'רי מסנג' הוא מקום שאתם חייבים לבקר בבוקרשט!


ביקור במקום:

https://youtu.be/utglVFEDMJo?t=4
מסעדת בּוֹטִין
#על המסעדה הפעילה העתיקה ביותר בעולם


אכן, במדריד תוכלו לבלות במסעדה הכי עתיקה בעולם. מסעדת בוטין, או בשמה המלא "סוֹבְּרִינוֹ דֵה בּוֹטִין (Sobrino de Botín), פתוחה ברציפות מאז שנת 1725 והיא רשומה כשיאנית בספר השיאים של גינס. את התעודה על שיא הגינס הרשמי, אגב, תוכלו לראות בחלון הראווה. האווירה האותנטית במקום והמבנה העתיק שבו היא יושבת, מספקים חוויה של ממש.

התפריט כאן מתאים לקרניבורים. המטבח מציע כאן מאכלים ספרדים אופייניים כמו נתחי פילה, בשר כבש צלוי, חזירונים בתנור (לא לבעלי לב חלש...), דגים ומאכלי ים, כמו חסילונים מטוגנים. בוטין פחות ידידותית לצמחונים, אלא אם יסתפקו במנות ראשונות, גבינות טובות ותוספות מתאימות.

מעבר לוותק שלה, גאוות המסעדה הזו היא על הסופרים הידועים שנהגו לפקוד אותה, ביניהם גרהם גרין, סקוט פיצג'רלד וארנסט המינגווי. האחרון הזכיר את המסעדה בספרו הידוע "וזרח שמש", מה שהפך אותה לאתר חובה למעריצי הסופר, שבאים לכאן מרחוק.


#טיפים
הזמינו מקומות מראש, כי הביקוש למסעדת בוטין גדול.

בעת הזמנה בקשו לשבת באולם המרכזי שבקומת הכניסה או במרתף, כדי לחוות את המקום, ולא בנישות הקטנות והמבודדות יחסית.



מבט קצבי:

https://youtu.be/DRXhe48j2y0
פורום
#על מסעדת פירות הים הוותיקה והמצוינת של הונג קונג

מסעדת פורום (Forum) הוותיקה מציגה תפריט עשיר של דגים ופירות ים. המסעדה זכתה במהלך שנותיה בפרסים רבים. היא אמנם ידועה בפירות הים שלה, אבל מי שלא מתחברים לצדפות ושבלולים יוכלו לאכול דגים מצוינים ומנות בשר מגוונות ומעולות אחרות באיכות גבוהה ועקבית, כמו בשר בקר צלוי, צלע חזיר טרי, או תמנון במרינדה.

כאן, ללא ספק, שווה לטעום את מנת השבלולים המיוחדת של הפורום. המנה הזו הקנתה למקום פרסום עולמי והפכה את המסעדה לתחנת חובה בהונג קונג. המקום הוא מרכז של מצוינות, מקצועיות ואיכות קולינרית ובכל תסריט וחופשה הוא מקום ששווה ביקור. בתיאבון!


#טיפים
המחירים אינם זולים, אבל ארוחה עסקית בצהריים תציע לכם הנחה משמעותית ומשתלמת.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/hZ1DeD85OKY
מסעדת אל ברלין
#על המסעדה הביתית שמציעה תבשילים מהאזור

מסעדת אל ברלין (El Brellin) היא ריסטורנטה, מסעדת יוקרה שמציעה מנות גורמה יקרות. זו מסעדה נהדרת ואהובה על המקומיים בעלי היכולת ועל תיירים המבקרים במילאנו, שמגיעים אליה כדי ליהנות ממאכלים מילאנזים קלאסיים העשויים ברמה גבוהה.

יש כאן פסטות טריות ומגוונות וקינוחים ביתיים וטעימים להפליא, לצד מנות עשויות מהמתכונים הקלאסיים של אזור לומברדיה. מהמיוחדים בתפריט של אל ברלין נציין את הלזניה המסורתית, את הריזוטו המילנזי קלאסי עם זעפרן וכמובן את הגספצ'ו, מרק קר עשוי ירקות טריים. כמובן שלאיכות הקולינרית מתלווים היינות של מחוז לומברדיה, לצד ויסקי ושמפניות.

מסעדה שתי קומות ו-5 חללי אוכל. יש בה גם גינה אותנטית שמשלימה את חוויית האכילה במסעדה הטובה הזו ומאפשרת לסעוד בחוץ.


#טיפים
הזמנת שולחן בקומה העליונה תבטיח לכם ארוחה אל מול המראה הנהדר של נאביליו גראנדה.

בימי ראשון מציעים כאן בופה עשיר, עם מגוון אדיר של מיטב המאכלים כאן. זו חוויה קולינרית מומלצת ומגוונת מאד.


ביקור במקום:

https://youtu.be/FcAjPF4l8bY?t=78
שיפודי מוריס
#על מסעדת מוריס בשוק מחנה יהודה

מוריס הוא ללא ספק פלא ירושלמי. כבר שנים שהוא מדלג בין מקומות בשוק מחנה יהודה וצולה שיפודים מדהימים של הבשרים הקלסיים, כמו דגים, שישליק, קבב ופרגיות - כולם עסיסיים ומתובלים במומחיות. אבל במיוחד מוערכים אצל מוריס העטינים, מוח, טחול ממולא, שיפודי ביצי שור, שיפודי אנטרקוט, כבד האווז, השקדים - ובכלל, שיפודי חלקי הפנים שהוא מכין, אתם יודעים...

הבשרים החלומיים שלו באים ביחד עם עראק מצוין והמון אהבה. כי המעריצים של מוריס לא מגיעים אליו מפרסומות או מבצעים, אלא בעיקר מפה לאוזן. על דברים טובים צריך לספר!

את ההיסטוריה שלו התחיל מוריס ביטון בדוכן אוכל קטן, שפתח בסוף שנות ה-60, בשוק מחנה יהודה. הדוכן מוקם ליד אחד מהקצבים בשוק וכל הבשר היה מוזמן באותו רגע מאותו קצב. מאז הוא עבר המון מקומות בשוק, אבל הלקוחות הנאמנים תמיד מצאו אותו.

כיום מנהל את המעצמה שבשוק בנו, דודו ביטון ומוריס פתח עוד מקום בקצה השוק, שמיועד לארוחות צהריים.


#סניפים
מוריס (החמארה). רחוב התות 11, שוק מחנה יהודה, ירושלים. שיפודי מוריס (המסעדה) בית יעקב 4, ירושלים. 050-2445251. שעות פתיחה: א'-ה' חמארה 17:00- אחרון הלקוחות. מסעדה 11:00-19:00.

שיפודי מוריס (המסעדה) בית יעקב 4, ירושלים. 050-2445251. שעות פתיחה: א'-ה' חמארה 17:00- אחרון הלקוחות. מסעדה 11:00-19:00
סביצ'ה סוהו
#מגוון מנות סביצ'ה - היישר מפרו ללונדון

סביצ'ה סוהו הוא מסעדה שיקית, במחירים סבירים, של שיפודים ואוכל טוב מהמטבח של פרו. "עכבר העיר" ממליץ בחום על המקום, בדגש על מנות הסביצ'ה שלו ובמיוחד על מנת ה"דון סביצ'ה", שמכיל נתחי לברק עם פרוסות בצלים סגולים, חלקי פרי הדר ופרוסות בטטה דקות וארוכות.

יש פה גם שיפודים, בשרים על הגריל ועוד. לידם מומלץ לנסות את ה"פיסקו סאוור", קוקטייל הבית של המסעדה.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/ELn37tZlHlU
וייט פוד
#אוכל וייטנאמי נהדר בצ'יינה טאון של לונדון

וייט פוד (Viet Food) היא מסעדה וייטנאמית טעימה שמציעה מנות טעימות מאד ואותנטיות למדי מהמטבח הוויטנאמי המעולה. כל זאת במרכז הרובע הסיני בלונדון ובאווירה נעימה ומכניסת אורחים. היא לא ידועה בקרב התיירים וטוב שכך - זה יהיה הסוד שלנו...

ממוקמת בסמוך לשער הכניסה של הצ'יינטאון, ממש ברחוב הראשי ובמרכז של הצ'יינה טאון, זוהי מסעדה חדשנית ומעוצבת, בעלת שתי קומות. יש כאן מנות לילדים ולצמחוניים.

שווה לנסות כאן את מרקי ה-Pho הווייטנאמים המוצלחים שהם מכינים כאן. אלו מרקים טעימים ועשירים בתוכן. שווה גם הספרינג רול הפריך והמוצלח שלהם. בתיאבון!


#טיפים
בצהריים מציעים כאן מנות עסקיות, או 10 אחוז הנחה על התפריט הרגיל.
איי פיוז'ן
#מסעדת פיוז'ן במחירים אפשריים

כמו כל בירה גדולה, גם אמסטרדם, בירת הולנד, היא עיר עתירת מסעדות שהמטבחים שלהן הם מטבחי העולם הגדול. A-Fusion היא מסעדת פיוז'ן אסיאתי שהמטבח שלה מנפק מנות גדולות במיוחד, המשלבות בין מטבחים וסגנונות אוכל. מהמטבח הסיני, ועד לאינדונזי, ההודי והתאילנדי, יש כאן מנות שמזכירות אוכל וייטנאמי ואפילו יפני.

במנות כמו עוף בקארי או בקר בנוסח סצ'ואן, אי אפשר לפספס. אבל יש כאן גם מנות הרבה פחות מוכרות, יותר יצירתיות וכאלה שממזגות מטבחים שונים, כמיטב מסורת הפיוז'ן, בטעמים שלא מפסיקים להפתיע לטובה.

עם מנות עיקריות במחירים סבירים, של 10 יורו ומעלה, המסעדה הזו, הסמוכה לרובע החלונות האדומים, נותנת תמורה נהדרת לכסף שלכם. אתר "עכבר העיר", המדרג מסעדות טובות ברחבי העולם, ממליץ לבחון את הקינוח שמציע תה מתוק בחלב, המוגש עם כדורי טפיוקה.

בכל מקרה, המנות כאן מאד גדולות. אם אתם שניים - שווה להזמין מנה בודדת ולהתגבר עליה ביחד... אם אתם סועד בודד - בקשו doggy bag עם מה ש(בטוח) יישאר, כשלא תוכלו יותר לאכול ממנות הענק שמוגש כאן.


סט באליק
#על מסעדת הדגים בסארייר

סט באליק (Set Balık Restoran) היא מסעדת הדגים שמציעה מטבח מסורתי בשילוב עם מנות חדשניות ויצירתיות.

המסעדה נמצאת על שפת הבוספורוס, בשכונת סארייר (Sarıyer) שבצפון הצד האירופאי של איסטנבול.

בכל חודש בשנה המאכלים ישתנו במקצת, כי המטבח כאן מתבסס על דגים עונתיים בלבד. אבל הארוחה מתחילה כשהמלצר מגיש אל השולחן שלל גדול של מזטים קרים, חמים ולצידם ראקי מצוין.

בין המזטים הקרים יבלטו בעונתן הצלחות הנהדרות עם מאכלים כמו תבשיל פלמידה קר, סלט ירקות עם שרימפס, לקרדה כבושה מדג בוניטו וחצילים אפויים ברוטב רימונים.

בגזרת המזטים החמים בולטים שעועית הבובעס הנהדרת וגרסת הפלאפל מבשר דגי ים. יש גם מנות עיקריות קינוחים נהדרים.


#טיפים
שווה להגיע בארוחת צהריים ולהזמין מראש שולחן ליד החלון ואל הנוף.

מתלבטים מה להזמין? - רעיון טוב יהיה לשחרר ולתת למלצרים להגיש לכם את מה שהשף ממליץ מהמטבח היום בצירוף המזטים המומלצים שלהם. יהיה סוף!

התמלאתם מהמזטים? - בקשו רק טעימות ממנות עיקריות כלבבכם ויתכן שאלו יוגשו לכם.

במסעדה מקבלים רק מזומן.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/dl6J95MuTFs
אוּמָאמִי
#על המסעדה האינדונזית של ברלין

בביקור במסעדת אוּמָאמִי תוכלו לטעום אוכל אינדונזי מסורתי עשוי מרכיבים טריים.

כבר מבחוץ המסעדה תמשוך את תשומת לבכם בעיקר בזכות הצמחים הצבעוניים והתאורה. אם תחליטו לשבת בחוץ, תקבלו נקודת תצפית על ה-Watertower של Prenzlauer ברג.

עיצוב הפנים בתוך המסעדה מושקע ומוקפד, מזכיר את שנות ה-50 באינדונזיה, בין אם תחליטו לשבת על יד שולחן ובין אם תבחרו לחלוץ נעליים ולשבת על יד השולחנות הקטנים והכריות שמונחות על הרצפה.

שימו לב, אמנם המקום אינו כשר, אך יש בו שפע של מנות צמחוניות.
דִיש
#על ההמבורגרים הטובים בפראג


מסעדת הבשרים "דיש" (Dish), המתהדרת כבעלת ההמבורגר הטוב ביותר בפראג, כנראה מצדיקה אותו. היא מהמסעדות הטובות בפראג ומלאה באורח קבע בהמוני סועדים. נראה שמדובר במקום שבו אוהבי הבשר ייהנו לחלוטין.

בתפריט שלה יש המבורגרים מסוגים שונים, לצד אומצות או סטייקים טעימים ואפילו מנות מוצלחות לצמחונים. אבל השוס כאן הוא המבורגר ה"אולומוץ", הגרסה הצ'כית והאהובה להמבורגר. דיש מציעה בו המבורגר, בתוספת גבינה מחבל מורביה, שאוכלים כאן תוך לגימת בירה טובה ונהנים.

אם תוסיפו גם את צ'יפס הזוקיני הפריך והנפלא, הארוחה כאן תהיה ממש מצוינת.


#טיפים
דיש מלאה רוב שעות היום.

מומלץ להזמין מקום מראש דרך האתר או בטלפון.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/84FxotP_nps
טאנג לונג
#על מסעדת השף המסורתית עם טוויסט

מסעדת "טאנג לונג" (Thang Long) היא מסעדה שיש בו פיוז'ן מצוין, עירוב מטבחים, בין המאכלים של תאילנד והמטבח הווייטנאמי המובחר. לא תתאכזבו כאן לרגע מהאיכות של מאכלי הים, מעסיסיות הבשרים, מאיכות התוספות ומהסלטים המצוינים.

גאוות המסעדה הזו הן המנות שהשף מעצב בעצמו לסועדים. תוכלו לראות אותן בתמונות שבתפריט. היופי הוא רק הצד החיצוני של הטעמים המופלאים שתיתן לכם כל נגיסה או לגימה מהמרקים הנפלאים שיוגשו לשולחן.

"טאנג לונג" נמצאת בסמטת Lung Suan בפרטונם. כבר מבחוץ היא נראית מעניינת, מה שמתחדד בפנים, בעיצובה המערבי והחדיש ובמראה האלגנטי מאד, המחמיא לסועדים.

ומעל הכל, חוץ מהאוכל המעולה והטעמים המופלאים, יש כאן ב"טאנג לונג", גם אווירה נהדרת, יחס ושירות נעימים.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/PAHjosQVYs4
חברים טובים
טברנה סנט פול
זלר ביסטרו
טובורליקה נסגרה
לוק יו בית התה


אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

העולם הוא צבעוני ומופלא, אאוריקה כאן בשביל שתגלו אותו...

אלפי נושאים, תמונות וסרטונים, מפתיעים, מסקרנים וממוקדים.

ניתן לנווט בין הפריטים במגע, בעכבר, בגלגלת, או במקשי המקלדת

בואו לגלות, לחקור, ולקבל השראה!

אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.