» «
יקוּפ 2
יקוּפ 2
#על מסעדת המזטות החביבה על הבוהמה המקומית

יקוּפ 2 (Yakup 2) היא מסעדה בוהמית שאליה מגיעים אמנים וסלבריטאים מקומיים באיסטנבול. אבל זה גם מקום טעים ואיכותי, שסביר שתתחברו אליו.

המסעדה הזו היא "מֵייהָנֶה" (Meyhane), שהוא משהו בין בית מרזח לטברנה טורקיים, מה שאומר שהיא מתבססת על ארוחת מזטים, מנות קטנות הנקראות כאן מזה (Meze), ופחות על מנות עיקריות וגדולות.

המנות במסעדת המזה שכאן הן גדולות ומשביעות, מה שיאפשר לכם לוותר על העיקריות ולהתבסס על ארוחת מזטים שמורכבת מהרבה מנות קטנות.


#מה אוכלים כאן?
כמו בכל מֵייהָנֶה, תוכלו לאכול כאן מזטים קרים (סואוּק מֶזֶלֶר) וחמים (סיגָ'ק מֶזֶלֶר). לצידם יגישו לכם סלטי ירקות טריים ומרעננים. במנות הראשונות שווה לאכול את הכבד הצלוי או המטוגן בסגנון אלבני , את סלט התמנון הנהדר והפלפלים הממולאים. בתיאבון!

#טיפים
במייהנה כמו זו נהוג להתבסס על ארוחת מזטים. אם שבעתם מהם - אין חובה להמשיך ולהזמין מנות נוספות!

הארוחה כאן תהיה מלווה בלא מעט ראקי (Rakı), שהוא הערק הטורקי, אבל שימו לב בבקשה לכמות האלכוהול שאתם שותים.
Alexis Tavern
אלקסיס טברנה
#על מסעדת הדגים הנבחרת בעיר רודוס

טברנת אלקסיס (Alexis 4 Seasons) היא אחת הטברנות הוותיקות והאהובות באי רודוס. זוהי טברנה משפחתית נהדרת לאוהבי הדגים ופירות הים. המזדס שלה, אותם מזטים יווניים, הם נפלאים וכוללים גם צדפות ופירות ים נוספים. כל ארוחה כאן היא בליווי של יין מקומי ויינות בוטיק משובחים מרחבי יוון.

באלקסיס, הפועלת בעיר העתיקה של רודוס, התארחו במהלך השנים אורחים מפורסמים רבים, כולל ידוענים, פוליטיקאים ואנשי תקשורת.

בין המנות שתוכלו למצוא כאן יהיו צדפות טריות, קיפודי ים מתובלים, קרפצ'ו תמנון ומגוון גדול של סוגי דגים על הגריל. בקינוחים הייחודים שווה להזמין את יוגורט השמנת היווני, עם הריבה מתוצרת בית.

ואגב, את כל הירקות המוגשים במסעדה, מגדלת המשפחה בגינה אורגנית, שבחממה המשפחתית שהם בנו לשם כך, מחוץ לעיר.


#טיפים
לא להתבלבל עם Alexis Restaurant.

השתדלו להזמין שולחן מראש.


הנה הופעה מהטברנה השמחה:

https://youtu.be/IJmwfhoCTss
סט באליק
סט באליק
#על מסעדת הדגים בסארייר

סט באליק (Set Balık Restoran) היא מסעדת הדגים שמציעה מטבח מסורתי בשילוב עם מנות חדשניות ויצירתיות.

המסעדה נמצאת על שפת הבוספורוס, בשכונת סארייר (Sarıyer) שבצפון הצד האירופאי של איסטנבול.

בכל חודש בשנה המאכלים ישתנו במקצת, כי המטבח כאן מתבסס על דגים עונתיים בלבד. אבל הארוחה מתחילה כשהמלצר מגיש אל השולחן שלל גדול של מזטים קרים, חמים ולצידם ראקי מצוין.

בין המזטים הקרים יבלטו בעונתן הצלחות הנהדרות עם מאכלים כמו תבשיל פלמידה קר, סלט ירקות עם שרימפס, לקרדה כבושה מדג בוניטו וחצילים אפויים ברוטב רימונים.

בגזרת המזטים החמים בולטים שעועית הבובעס הנהדרת וגרסת הפלאפל מבשר דגי ים. יש גם מנות עיקריות קינוחים נהדרים.


#טיפים
שווה להגיע בארוחת צהריים ולהזמין מראש שולחן ליד החלון ואל הנוף.

מתלבטים מה להזמין? - רעיון טוב יהיה לשחרר ולתת למלצרים להגיש לכם את מה שהשף ממליץ מהמטבח היום בצירוף המזטים המומלצים שלהם. יהיה סוף!

התמלאתם מהמזטים? - בקשו רק טעימות ממנות עיקריות כלבבכם ויתכן שאלו יוגשו לכם.

במסעדה מקבלים רק מזומן.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/dl6J95MuTFs
אומאמי
אוּמָאמִי
#על המסעדה האינדונזית של ברלין

בביקור במסעדת אוּמָאמִי תוכלו לטעום אוכל אינדונזי מסורתי עשוי מרכיבים טריים.

כבר מבחוץ המסעדה תמשוך את תשומת לבכם בעיקר בזכות הצמחים הצבעוניים והתאורה. אם תחליטו לשבת בחוץ, תקבלו נקודת תצפית על ה-Watertower של Prenzlauer ברג.

עיצוב הפנים בתוך המסעדה מושקע ומוקפד, מזכיר את שנות ה-50 באינדונזיה, בין אם תחליטו לשבת על יד שולחן ובין אם תבחרו לחלוץ נעליים ולשבת על יד השולחנות הקטנים והכריות שמונחות על הרצפה.

שימו לב, אמנם המקום אינו כשר, אך יש בו שפע של מנות צמחוניות.

$$$

Max und Moritz
מסעדת מקס ומוריץ
#על המסעדה שקרויה על שם הזוג השובב

מסעדת מקס ומוריץ, הממוקמת בשכונת קרוייצברג, ותיקה מאד וקיימת כבר מעל 100 שנה. תוכלו לטעום כאן מגוון מאכלים גרמניים - בשרים, תפוחי אדמה, סלטים ורטבים מעניינים. המקום מעוצב יפה, המסעדה כולה מעוטרת ומאוירת בדמויות מהסיפור מקס ומוריץ וגם בתפריט תוכלו לראות איורים מתוך הספר.

שימו לב, נכון לזמן כתיבת המדריך, המסעדה איננה מקבלת כרטיסי אשראי.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/DKNNugBjzfg
חברים טובים
חברים טובים
#על האוכל הקנטונזי המומלץ בברלין

למרות חזית צנועה ועיצוב פנים פשוט, "חברים טובים" היא המסעדה הקנטונזית הטובה ביותר בברלין. תוכלו לטעום כאן שפע של מנות ביתיות אותנטיות.

במסעדה מגוון מנות גדול במיוחד, החל מה"'פקינג דאק" ועד אוכל ביתי קנטונזי. אם מנת מלפפון הים ובטני דגים מאתגרת מדי, תמיד תוכלו לבחור במנות סטנדרטיות כמו חזיר חמוץ מתוק או אורז מטוגן עם שרימפס.

המסעדה אהובה על המקומיים וגם על מהגרים סינים. שווה ביקור לאוהבי אוכל סיני ואסייתי בכלל.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/wtiC6eu7z7w
Forum
פורום
#על מסעדת פירות הים הוותיקה והמצוינת של הונג קונג

מסעדת פורום (Forum) הוותיקה מציגה תפריט עשיר של דגים ופירות ים. המסעדה זכתה במהלך שנותיה בפרסים רבים. היא אמנם ידועה בפירות הים שלה, אבל מי שלא מתחברים לצדפות ושבלולים יוכלו לאכול דגים מצוינים ומנות בשר מגוונות ומעולות אחרות באיכות גבוהה ועקבית, כמו בשר בקר צלוי, צלע חזיר טרי, או תמנון במרינדה.

כאן, ללא ספק, שווה לטעום את מנת השבלולים המיוחדת של הפורום. המנה הזו הקנתה למקום פרסום עולמי והפכה את המסעדה לתחנת חובה בהונג קונג. המקום הוא מרכז של מצוינות, מקצועיות ואיכות קולינרית ובכל תסריט וחופשה הוא מקום ששווה ביקור. בתיאבון!


#טיפים
המחירים אינם זולים, אבל ארוחה עסקית בצהריים תציע לכם הנחה משמעותית ומשתלמת.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/hZ1DeD85OKY
Luk Yu Tea House
לוק יו בית התה
#על מסעדת הדים סאם המפורסמת בהונג קונג

לוק יו בית התה (Luk Yu Tea House) שהוקמה בשנת 1933, באזור המרכזי של הונג קונג, מציעה את הדים סאם הטובים ביותר, שהיא מומחית בהם. הדים סאם כאן הוא מעולה, לצד מנות נוספות וטעימות.

הביקור כאן הוא חוויה אותנטית של סין המסורתית. העיצוב המסורתי והאווירה במקום מאפשרת לחוש וליהנות מהניחוח הקנטונזי של האזור. מצד שני, המנטליות הסינית הוותיקה שכאן לא הפליאה בשירות אדיב ובסטנדרט בינלאומי וגם לא בתפריט שכתוב באנגלית.

מצד שני, לוק יו גם משווקת את שקיקי התה הממותגים שלה בחנויות המקומיות בהונג קונג וברחבי בריטניה.

בית התה זכה לשמו של המשורר של שושלת טאנג ששמו היה לו יו (Lu Yu), או בהגייה הקנטונזית לוק יו. הוא כתב את הספר שתאר את ההיסטוריה והתרבות של התה הסיני.


#טיפים
בשעות העומס שבצהריים רצוי לא להגיע.

המחירים כאן סבירים.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/EssiJFLufnM


ביקור במקום:

https://youtu.be/2__ZsjV7hqU


הדרכה:

https://youtu.be/dNf-yiQrThI


בלוגרים:

https://youtu.be/Hn2-ACcdKiU


Korean BBQ
הנצ'ם קוריאן ברביקיו
#על הברביקיו הקוריאני של הונג קונג

קוריאן ברביקיו, הבשר הצלוי בסגנון הקוריאני, מוכר כיום במקומות רבים. גם בהונג קונג יש כמה מקומות שמוקדשים לו. הנצ'ם קוריאן ברביקיו (Hancham Korean BBQ) הוא רק אחד מהם והוא מצוין.

במסעדת הברביקיו הזו, שמתמחה בגריל בנוסח הקוריאני והיפני, תוכלו לבחור את מנות הבשר הנא שלכם, מחלקים שונים של בשר בקר, חזיר, עוף או פירות ים.

המלצרים במקום ימקמו את הבשרים על המנגל שיוצמד לשולחנכם ואתם, כן אתם, תוכלו לצלות אותם על הגריל בעצמכם. תוכלו להפוך ולסובב, לטעום ולהחזיר, הכל לפי המידה שאתם אוהבים ולפי טעמכם. זו חווייה מיוחדת ונדירה בעולם הסטקיות והתנסות במשהו שקיים, למיטב ידיעתנו, במזרח אסיה בלבד. תיהנו!


#טיפים
המחירים כאן לא יקרים.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/CqUjJfgZRhU


ביקור במקום:

https://youtu.be/bpBelpB_TAA


בלוגרים:

https://youtu.be/f_g2tXViO-w
כץ דלי
#על המעדנייה היהודית המפורסמת בעולם


המעדנייה הזו בניו יורק כבר הפכה למוסד, מגישה כאן מאז המאה ה-19, אוכל בסגנון יהודי מזרח-אירופי. כץ דלי (Katz's Delicatessen) ידועה במיוחד בכריכי נקניק הפסטרמי שלה, שנחשבים לטובים ביותר בעיר. אגב, דלי זה קיצור של דליקטעס.

סנדביץ’ הפסטרמה של כץ דליקטסן הוא לא זול, אבל כשתנגסו בשתי פרוסות הלחם הקטנות הללו, משופעות החרדל והפסטרמה החמה, תבינו הכל.

כנראה שכריכי נקניק הפסטרמה האלה הם שהביאו את המעדניה הזו שוב ושוב למסכי הקולנוע. המפורסם שבהם הוא הסרט המפורסם "כשהארי פגש את סאלי", עם הסצנה המפורסמת שבה מג ראיין מזייפת אורגזמה אל מול בילי קריסטל. כנראה שכאסטל ריינר ביקשה: "אני אזמין את מה שהיא אוכלת", היא התכוונה לכריך שאתם אוחזים ביד, אז בתיאבון!!!
מסעדת אל ברלין
#על המסעדה הביתית שמציעה תבשילים מהאזור

מסעדת אל ברלין (El Brellin) היא ריסטורנטה, מסעדת יוקרה שמציעה מנות גורמה יקרות. זו מסעדה נהדרת ואהובה על המקומיים בעלי היכולת ועל תיירים המבקרים במילאנו, שמגיעים אליה כדי ליהנות ממאכלים מילאנזים קלאסיים העשויים ברמה גבוהה.

יש כאן פסטות טריות ומגוונות וקינוחים ביתיים וטעימים להפליא, לצד מנות עשויות מהמתכונים הקלאסיים של אזור לומברדיה. מהמיוחדים בתפריט של אל ברלין נציין את הלזניה המסורתית, את הריזוטו המילנזי קלאסי עם זעפרן וכמובן את הגספצ'ו, מרק קר עשוי ירקות טריים. כמובן שלאיכות הקולינרית מתלווים היינות של מחוז לומברדיה, לצד ויסקי ושמפניות.

מסעדה שתי קומות ו-5 חללי אוכל. יש בה גם גינה אותנטית שמשלימה את חוויית האכילה במסעדה הטובה הזו ומאפשרת לסעוד בחוץ.


#טיפים
הזמנת שולחן בקומה העליונה תבטיח לכם ארוחה אל מול המראה הנהדר של נאביליו גראנדה.

בימי ראשון מציעים כאן בופה עשיר, עם מגוון אדיר של מיטב המאכלים כאן. זו חוויה קולינרית מומלצת ומגוונת מאד.


ביקור במקום:

https://youtu.be/FcAjPF4l8bY?t=78
או פלקו
#על בית הבירה העתיק בפראג

מאז סוף המאה ה-15 משמש "או פלקו" (U Fleku) כשילוב רב שנים בין מבשלה לבית בירה או בר היסטורי. בפראג, עיר עם מסורת בת שנים של שתיית המון בירה, מצליח המקום בן ה-500 שנות בירה, להתבלט כבית הבירה הוותיק ביותר בעיר.

את הבירה הכהה והעשירה של המקום, שנוסד ב-1499, מייצרים במבשלת הבירה של המקום עצמו. תוכלו לשתות אותה בלוויית נקניקיות מהגריל, בשר גוּלש וכופתאות.

הישיבה כאן עצמה היא במתחם בן 8 אולמות בירה או בגן הבירה הנעים. האווירה כאן מיוחדת, כשהאורחים ישובים לאורך שולחנות ארוכים ומשותפים, כמו בטירה עתיקה או בבית מרזח במאה קודמת כלשהי.

התזמורת כאן מנגנת מוסיקה עממית והאווירה מלהיבה. בשעות הפחות הומות מנגן כאן אקורדיוניסט משופם שמרקיד את המקומיים ומשעשע את התיירים. בסופי שבוע תוכלו לחזות כאן במופעי קברט מיוחדים.

למי שמוכן להתנסות גם בחוויות שהן יותר מבירה, שווה לנסות גם כוסיות בחרובקה קפואה. זהו סוג של ליקר עשבים נהדר ומסורתי, שהצ'כים מתמחים בהכנתו. שימו לב שהוא יקר יותר מבירה.

רבים רואים בבית הבירה האגדי הזה סוג של מלכודת תיירים. אבל אם מגיעים לכאן הצ'כים, שצורכים בממוצע 157 ליטרים של בירה בשנה ויודעים להעריך איכות, אז מי אנחנו שלא נבוא?


מבט מקרוב:

https://youtu.be/4n7z7TZxqV0
מסעדת 1800
#המסעדה שבמבנה מתחילת המאה ה-19


המסעדה הזו ידועה בכל יוון ולא רק בשל שמה המוזר, שהוא בכלל מספר. מדובר באחת המסעדות הוותיקות והמפורסמות בסנטוריני. שף המסעדה, טנסיס ספוגראסיס, הוא שף ידוע ביוון ומי שזכה בפרסים רבים, כולל פרס "כובע הזהב" היוקרתי של יוון, בו זכה בשנת 2004.

השתדלו להזמין מקום ולשבת במרפסת הגג הנהדרת של המסעדה. תוכלו לסעוד כאן בכמה מהמנות הטעימות ביוון. מסלט סרטנים ברוטב הדרים ושבבי בזיליקום ועד פילה בס טרי על סלרי בצירוף קוויאר ולימון, או סינטה בקר עם ירקות מוקפצים. גם הקינוחים כאן נהדרים. שווה לנסות את האגסים, הממולאים במוס מרציפן ומושרים ביין מוסקט.

1800 קיבלה את שמה מהמבנה שבו היא שוכנת בכפר איה. מדובר במבנה שנבנה בסביבות שנת 1800 ושופץ על ידי האדריכל ג'ון זגלידיס, שהוא גם הבעלים של המקום. זגלידיס החזיר את הבית לצבעים האופייניים לבתים של פעם, כששימש את יורדי הים ורבי החובלים שהתגוררו בכפר איה לפני עשרות ומאות שנים.

המסעדה אכן מעוצבת בצורה מיוחדת. במיוחד הריהוט, שמדבר בשפה העיצובית של פעם וכולל את הספות העתיקות שבה, דרך הריהוט הוונציאני, שידות העץ וציורי הקיר המיוחדים שעל קירות המקום.


#טיפים
להזמנת מקומות התקשרו ב-12 בצהריים ועד חצות, בטלפונים באתר שלהם שלמטה.
מסעדת אבוקדו
#על המסעדה הטובה של אימרוביגלי
מסעדה טובה מאד ומומלצת באימרוביגלי היא מסעדת אבוקדו (Avocado Restaurant). המנות טעימות מאד, כולל המנות לצימחונים.

רצוי להזמין מקום למסעדה הזו מראש, כדי שלא לעמוד בתור למקום פנוי.
מסעדת הפגודה הסינית
#על המסעדה הסינית המוצלחת בבנגקוק

מסעדת הפגודה הסינית (Pagoda Chinese Restaurant‬), שבמלון מריוט מרקיז, היא מסעדה ותיקה ומצוינת, שמציעה מיקס של מטבחים סיני ואסייתי. רבים טוענים שזו הייתה המסעדה הסינית הטעימה ביותר שבה אכלו אי-פעם.

עם אוכל מעולה ושירות מצוין, דים סאם עילאי, סלט שרימפס מטוגן ואורז עם סרטנים ופודינג מנגו - אתם עומדים ליהנות כאן בטוח!


#טיפים
הזמינו שולחן מראש בטלפון 02-0595999


מבט מקרוב:

https://youtu.be/Iv-8Ow5r61g
מוּרֶט לָה בַּרְבָּה
#על מסעדה ביישנית עם אוכל מעולה

תוכלו לעבור עשרות פעמים ליד מסעדת מוּרֶט לָה בַּרְבָּה מבלי בכלל להבחין בה. מבחוץ, לא ברור אם היא פאב, חנות יינות או בית קפה. למרבה ההפתעה, היא טומנת בחובה את אחת הארוחות האיטלקיות הטובות שתטעמו כנראה בברלין.

התפריט משלב מאכלים מרחבי איטליה. תפריטי ארוחת הצהריים והערב שונים זה מזה ומשתנים מדי שבוע. המנות המומלצות כאן הן הפסטה והריזוטו, שנחשב למשובח ביותר באזור.

שימו לב, השירות כאן לא מושלם. האוכל, לעומת זאת, כנראה יהיה מצוין.
באו
#אוכל רחוב טאיוואני בלונדון

לבאו אל תבואו, איזה מין משחק מילים, אם אין לכם זמן לעמוד בתור... התור שהשתרך בדוכן הקטן של BAO הביא עם הזמן לפתיחה של מסעדה שלימה, לאוכל רחוב מטייוואן. כמובן שהאוכל במסעדה התפתח והיום הוא כולל מאכלי גורמה מהמטבח הטייוואני, לצד מאכלי הרחוב הקלסיים שלו.

אתר "עכבר העיר" ממליץ כאן על מנת העוף המטוגן. למי שכשרות לא מעסיקה אותם, הם ממליצים לנסות את חזיר הקונפי של באו.


#טיפים
מומלץ מאד להזמין מקום מראש.



בלוגרים:

https://youtu.be/aHlbYECg5wM


עוד בלוגרים:

https://youtu.be/aom86YO1tVE


סביצ'ה סוהו
#מגוון מנות סביצ'ה - היישר מפרו ללונדון

סביצ'ה סוהו הוא מסעדה שיקית, במחירים סבירים, של שיפודים ואוכל טוב מהמטבח של פרו. "עכבר העיר" ממליץ בחום על המקום, בדגש על מנות הסביצ'ה שלו ובמיוחד על מנת ה"דון סביצ'ה", שמכיל נתחי לברק עם פרוסות בצלים סגולים, חלקי פרי הדר ופרוסות בטטה דקות וארוכות.

יש פה גם שיפודים, בשרים על הגריל ועוד. לידם מומלץ לנסות את ה"פיסקו סאוור", קוקטייל הבית של המסעדה.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/ELn37tZlHlU
בית תאילנדי
#המסעדה התאילנדית הטובה בישראל

בית תאילנדי היא מסעדת אוכל אסייתי מעולה, שלמרות שפע המסעדות התאילנדיות והאסייתיות בתל אביב, אין לה ממש מתחרים. המנות המוקפדות ועתירות הטעמים שמוגשות בה, המגוון האדיר של הטעמים וההרכבים שניתן לבחור ולהרכיב מהם את הארוחה המיוחדת שלך - כל אלה הופכים את המסעדה הזו למקדש מזון אסייתי של ממש.

דומה שהמנות שמוגשות כאן כולן חזקות וכוללות דגים, פירות ים, בשר, נודלס ואורז. "עכבר העיר" פרסם באתר המלצות למנות מעולות. שימו לב למנת הקלמרי החם עם השום ולפאק בונג בלהבות. מנות נוספות שהומלצו כאן הן לאב פילה, שהוא דג לברק מטוגן עם תבלינים ופלפל חריף יבש, קארי ירוק עם חלב הקוקוס ופירות ים, מרק ה"טום יאם" שקשה לפספס בו ופאד קפאו. מהסלטים זכה להמלצה חמה ה"סום טאם", שהוא סוג של סלט פפאיה ירוקה עם חריפות.

העיצוב עתיר מחיצות הבמבוק תמיד נעים כאן, אבל שווה לפקוד את המסעדה הזו גם בזכות האווירה הנינוחה והלא רשמית, אבל המאד מקצועית ומזכירה רמה של חוץ לארץ פלוס וכמובן - המיקום המצוין שלה, לא רחוק מהטיילת ומהחוף של תל אביב. בתיאבון!

בית תאילנדי. בוגרשוב 8 תל אביב. 03-5178568 . לא כשר.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/IAxTtLAcS4c
דִיש
#על ההמבורגרים הטובים בפראג


מסעדת הבשרים "דיש" (Dish), המתהדרת כבעלת ההמבורגר הטוב ביותר בפראג, כנראה מצדיקה אותו. היא מהמסעדות הטובות בפראג ומלאה באורח קבע בהמוני סועדים. נראה שמדובר במקום שבו אוהבי הבשר ייהנו לחלוטין.

בתפריט שלה יש המבורגרים מסוגים שונים, לצד אומצות או סטייקים טעימים ואפילו מנות מוצלחות לצמחונים. אבל השוס כאן הוא המבורגר ה"אולומוץ", הגרסה הצ'כית והאהובה להמבורגר. דיש מציעה בו המבורגר, בתוספת גבינה מחבל מורביה, שאוכלים כאן תוך לגימת בירה טובה ונהנים.

אם תוסיפו גם את צ'יפס הזוקיני הפריך והנפלא, הארוחה כאן תהיה ממש מצוינת.


#טיפים
דיש מלאה רוב שעות היום.

מומלץ להזמין מקום מראש דרך האתר או בטלפון.


מבט מקרוב:

https://youtu.be/84FxotP_nps
פיצריית פורט אלבה
#על הפיצרייה הראשונה בעולם

הבעלים של פיצריית פורט אלבה (Antica Pizzeria Port'Alba) טוען שהיא הפיצרייה הכי עתיקה בעולם ואם לא מספיק התור של המאמינים לו, שמשתרך בחוץ, אז יש לו עוד הוכחות לכך.

הפיצה כאן מוצעת בשתי אופציות בלבד, שתיהן פשוטות באופן מדהים וטעימות להפליא. פיצה מרגריטה, שהיא הפיצה הדקיקה והמוכרת בעולם, עם רסק עגבניות, גבינת מוצרלה, בזיליקום ושמן זית ופיצה מרינרה, פיצה דקה גם היא, עם רסק עגבניות בלבד וללא גבינה. שתיהן נפוצות בעולם כולו, אבל כל כך טובות כאן!

יש לה אמנם תחרות מול פיצריות מפורסמות ומוצלחות אחרות בנאפולי, אבל לפורט אלבה, שנפתחה לראשונה בשנת 1738, יש עוד כמה יתרונות, מלבד ההיסטוריה והפיצה המעולה שלה. היא ניצבת מול הים של נאפולי, עם נוף מדהים ובריזה נהדרת שמשדרגת את חוויית הפיצה בהרבה.


#טיפים
הזמינו את הבירה של נאפולי - היא נהדרת!


מבט מקרוב על פיצריית פורט אלבה:

https://youtu.be/2hGcU51SZRo
טאנג לונג
טאלינג פלינג
בוסאראקאם
דפנה
אוטנת'ל


אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

העולם הוא צבעוני ומופלא, אאוריקה כאן בשביל שתגלו אותו...

אלפי נושאים, תמונות וסרטונים, מפתיעים, מסקרנים וממוקדים.

ניתן לנווט בין הפריטים במגע, בעכבר, בגלגלת, או במקשי המקלדת

בואו לגלות, לחקור, ולקבל השראה!

אֵאוּרִיקַה - האנציקלופדיה של הסקרנות!

שלום,
נראה שכבר הכרתם את אאוריקה. בטח כבר גיליתם כאן דברים מדהימים, אולי כבר שאלתם שאלות וקיבלתם תשובות טובות.
נשמח לראות משהו מכם בספר האורחים שלנו: איזו מילה טובה, חוות דעת, עצה חכמה לשיפור או כל מה שיש לכם לספר לנו על אאוריקה, כפי שאתם חווים אותה.